Luxusné dekoratívne omietky VALPAINT

Kategórie
 
 
 
Reklamné okno
 
 
 
 

Luxusné dekoratívne omietky VALPAINT

Už ste premýšľali nad tým, aký štýl bývania je pre Vás ten pravý? Necháte si poradiť od dizajnérov, alebo hľadáte niečo svoje, srdcu blízke? Prídte sa inšpirovať do našich predajní v Trnave a Trenčíne, kde nájdete vzorky krásnych, luxusných, dekoračných omietok a náterov VALPAINT, ktoré Vás svojim dizajnom ohúria.

Radi Vám pomôžeme aj s realizáciou dekoratívnych omietok VALPAINT našimi zaškolenými pracovníkmi, ktorí majú za sebou už množstvo realizácií. Tu Vám predstavíme iba vzorku toho čo všetko Vás čaká na našich predajniach, tak neváhajte a prídte sa k nám inšpirovať.

 

Tieto unikátne materiály Vám ponúkajú na výber širokú škálu rôznych farebných odtieňov a povrchových úprav.

 

Veľmi obľubený produkt METEORE 10, dokonale imitujúci cement vo všetkých jeho variáciách. METEORE 10 je ideálny pre moderné súčasne  interiéry, dodávajúc im nádych elegancie s jedinečným vizuálnym vzhľadom. Je ideálny pre priaznivcov urbanistického, ako aj priemyselného štýlu.

 

 



Ďalším moderným dekoratívnym náterom je KLONDIKE.Jedinečné farebné odtiene s kovovými fragmentmi obsiahnutými v nátere umocnenými zlatými, striebornými a zoxidovanými efektmi zaručujú dokonalý vzhľad kovových metalických stien. Zaujímavý prvkom tohto produktu je jeho optický efekt, ktorým je možné vyrovnať menšie nerovnosti stien. Jeho odolnosť voči vysokým teplotám a vode umožňuje jeho efektívne využitie pre akýkoľvek povrch, ako sú napr. nástenné radiátory, krby, drevený nábytok a pod.

 

 

Obľúbenou dekoráciu je aj SABULADOR, ktorý je veľmi jednoducho aplikovateľný a môže byť použitý na rôzne druhy povrchov ako je kov, drevo, nábytok a omietky a sadrokartón.Jedinečné farebné perleťové odtiene so špeciálnymi žiarivými hrubými piesočnatými časticami obsiahnutými v nátere umožňujú vytvoriť neopakovateľný vizuálny efekt pripomínajúci piesočnatú dunu.

 

 

Všetky dekoratívne omietky a nátery VALPAINT si môžte prezrieť na našich predajniach.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia